Wansink Elektro & Communicatie BV leiden


A van Leeuwenhoekweg 19e 2408 AL Alphen aan den rijn
071-5809676 Klik om te bellen

Over Wansink Elektro & Communicatie BV leiden

Wansink Elektro & Communicatie is geen onbekende binnen de Leidse regio. Dit elektro technisch bedrijf is opgericht in 2004 en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf met vakbekwame monteurs voorzien van goed uitgeruste bedrijfswagens.

Wansink Elektro is continu op zoek naar solide samenwerkingsverbanden voor de korte of lange termijn planning. Mocht u uw elektro technisch werkzaamheden willen uitbesteden of het onderhoud ervan, dan bent u bij Wansink Elektro aan het juiste adres.

Wij voeren hoofdzakelijk werkzaamheden uit aan elektrische installaties, CAI, data en communicaties. Van beveiliging tot noodverlichting. Van intercom tot brandmelder. Wij zijn thuis in alle segmenten, met alle installaties en werken volgens de NEN1010 en 3140 normen.
Wij streven naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

Onze opdrachten zijn gelijkmatig verdeeld over aannemers, scholen, verzorgingstehuizen en gemeenten. Daarnaast werken wij in de particuliere utiliteit, bijvoorbeeld voor kantoorpanden en winkelcentra. Ten slotte verzorgen wij de installaties voor woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en particulieren.

Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten. We staan ons mannetje voor zowel kleine als grote klussen. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en leiden leerlingen in de praktijk op tot vakbekwame monteurs, die voldoen aan de hoge eisen die wij aan hen stellen.
Ons doel is installaties te leveren van een dusdanige kwaliteit dat de bedrijfszekerheid voor de gebruiker onder alle omstandigheden gewaarborgd is, één van onze sterke kanten is veel persoonlijke aandacht voor zowel aannemers als particulieren.
Speciaal voor onze klanten zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor professionele hulp bij elektrotechnische storingen.
Onze werkregio is de Randstad, maar ook buiten deze regio is het mogelijk om u te helpen.
Voor openingstijden van onze buitendienst, ga naar onze website.

Met vriendelijke groet,
het team van
Wansink Elektro & Communicatie

Wansink Elektro & Communicatie BV leiden in het kort

Dienstverlening voor

Bedrijven
Particulieren

Diensten

Advies
Inspectie
Onderhoud
Telefonie

Beheer van installaties

Alarm installaties
Kracht installaties
Licht installaties
Meterkast installaties
Schotel installaties

Dienstverlening 's avonds mogelijk

Ja

Dienstverlening in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Wansink Elektro & Communicatie BV leiden


A van Leeuwenhoekweg 19e 2408 AL Alphen aan den rijn
071-5809676 Klik om te bellen