Terug

Schemerlamp gaat knipperen en tv stoort ook?

Robert vdP

Ik heb een vaag probleem, aangezien het niet altijd optreedt, maar gisteravond weer wel, dan begint een lamp te knipperen en tv begint raar te doen, beeld valt en af toe weg, beeld knippert, volgens horen we ook iets van knetteren. Klinkt vaag allemaal ik weet het, maar meer weten wij ook niet. Het kan aan de tv liggen, aan het lampje niet denk ik, want ook een andere (schemer lamp) had hetzelfde probleem, ook die knipperde.

 

TV en lampje zit aangesloten op dezelfde stekkerdoos, gebruik ik de stekkerdoos niet, en sluit ik beiden aan op het stopcontact treedt het ook op. De vraag is kan het in de elektriciteit zitten? Het treedt alleen op bij tv( ambilight tv, philips, nog niet zo oud)  en schemerlamp die in de buurt staat, een andere lamp die op een andere stopcontact zit aangesloten, geeft dan geen probleem.

 

We hadden het probleem een paar weken geleden ook toen heb ik tv verplaatst naar andere kamer, samen met schemerlamp, en was het probleem er niet. Vervolgens tv weer terug gezet op oude plek waar storing optrad en vervolgens trad het probleem niet meer op, dus wisten we nog niks. Gisteravond weer wel, en heb wel begrepen dat tv af en toe raar deed, schittering over beeld (lampje stond toen uit). We hebben ook nog gedacht kan het niet aan apparatuur van de buren liggen, buurvrouw kwam gisteren thuis, waarna het probleem optrad, lampje uitgedaan, tv beeld viel nog weg, maar korte tijd later was het weer over. Lastig iets. Iemand een idee waar dit aan kan liggen, kan het ook aan elektriciteit liggen, maar dan blijkbaar gericht op 1 stopcontact?.

 


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

uw verhaal duit op een los of een slechtte verbinding . het kan een lasklem zijn of een losse draad .

het knetteren is de fonken die over springgen

uw kan altijd contact met me opnemen