Van Stratum Techniek B.V.


Industriepark 13 5663 PG Geldrop
040 280 0028 Klik om te bellen

Over Van Stratum Techniek B.V.

Van Stratum Techniek B.V. is een ambitieus en modern familiebedrijf. We zijn opgericht in 1922 en bestaan dus 102 jaar. Vanuit Geldrop leveren wij met 40 medewerkers een totaalpakket aan diensten op het gebied van techniek.

Ons bedrijf ontwerpt, installeert en onderhoudt licht- en krachtinstallaties. Daarnaast zijn we specialist op het gebied van noodverlichting, netwerk- en glasvezeltechnieken, energiebeheer en inspecties. We zijn met name actief in service, onderhoud & beheer, verbouwingen en renovaties. we hebben een 24-uurs storingsdienst voor bedrijven en instellingen.

Daarnaast profileert Van Stratum Techniek zich steeds vaker als multidisciplinaire dienstverlener waarin wij intensief samenwerken met partnerbedrijven (W-installateurs, koeltechniek, beveiliging, telecom, industriele automatisering) om de vraag van onze opdrachtgevers te realiseren.

Van Stratum Techniek werkt voor bedrijven, instellingen en (semi-)overheden in de regio Eindhoven, de industrie en utiliteit. Onze organisatie is sterk in het vinden van oplossingen voor de technische problemen van onze klanten en we onderscheiden ons door onze snelheid, kwaliteit en flexibiliteit.

Van Stratum investeert als partner in een langdurige professionele relatie met u en uw bedrijf.

Wij staan garant voor goed werkende installaties die u nodig heeft voor uw bedrijfsprocessen. Onze professionele en betrouwbare manier van werken zorgt voor uw bedrijfszekerheid.

Van Stratum Techniek B.V. in het kort

Dienstverlening voor

Bedrijven

Diensten

Advies
Data- en glasvezelnetwerken
Inspectie
Kastenbouw
Keuringen
Onderhoud
Ontwerp
Toegangsautomatisering

Onze locatie

Van Stratum Techniek B.V.


Industriepark 13 5663 PG Geldrop
040 280 0028 Klik om te bellen