Van der Leun


Trapezium 170 3364 DL Sliedrecht
0184413288 Klik om te bellen

Over Van der Leun

Over van der Leun

Van der Leun werkt met 170 specialisten over de hele wereld aan installatieprojecten in de maritieme industrie, bouw, bagger en offshore. Onze specialismen hebben we ondergebracht in drie divisies: Maritieme installaties, Metaalbewerking en Elektrotechniek. Die werken samen aan innovatieve, betrouwbare geïntegreerde oplossingen voor topbedrijven wereldwijd.

Meer dan 100 jaar elektrotechniek


Ons bedrijf is al ruim een eeuw actief in de elektrotechniek. Lampen- en radioverkoper Jan Cornelis van der Leun begon kort na de opening van zijn winkel in 1920 met het vervangen van gasverlichting door elektrisch licht. Steeds vaker werd hij gevraagd voor reparaties aan binnenvaartschepen in de haven van Sliedrecht. In de jaren daarna bouwden zijn zoons het bedrijf uit tot een serieuze speler in bouw en maritieme industrie. Een eeuw later kwam er vrijwel geen Nederlands baggerschip van de werf zonder een installatie van Van der Leun. De ambitie nu: wereldwijd een top-3-speler zijn in elektrische installaties voor de maritieme industrie, bouw, bagger en offshore.

Altijd een passend resultaat


Dankzij onze jarenlange specifiek ervaring kunnen we als geen ander uw vraag omzetten in een passend plan van aanpak. Uw gesprekspartner is een sales engineer met ruime praktijkervaring. Hij stelt op basis van uw wensen een team samen dat naadloos aansluit bij uw projectvraag. Dankzij die aanpak is de offerte altijd scherp en het resultaat passend.

Worldwide Network

Vestigingen van Van der Leun zijn te vinden van Roemenië tot Singapore, en van Dubai tot Vietnam. Dankzij dit wereldwijde netwerk kunnen we al onze klanten 24/7 lokaal ontzorgen. Daarnaast borgen en ontwikkelen we al onze lokaal opgedane kennis uniform. Dat maakt ons de de mondiale specialist bij uitstek op het gebied van maritieme systeemintegratie.

Van der Leun in het kort

Dienstverlening voor

Bedrijven

Diensten

Advies
Domotica
Inspectie
Installatie
Kastenbouw
Keuringen
Onderhoud
Ontwerp
PC- en PLC hard- en software
Telefonie
Toegangsautomatisering

Beheer van installaties

Alarm installaties
Kracht installaties
Licht installaties
Meterkast installaties
Schotel installaties
Zonnepanelen

Dienstverlening 's avonds mogelijk

Ja

Dienstverlening in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Van der Leun


Trapezium 170 3364 DL Sliedrecht
0184413288 Klik om te bellen