Technisch Bureau Polak Almere


Schapenmeent 51 1357 GD Almere
0365490237 Klik om te bellen

Over Technisch Bureau Polak Almere

Technisch Bureau Polak is sinds 1996 gevestigd in Almere.
Als innovatieve totaalpartner engineert, installeert en onderhoudt Technisch Bureau Polak (elektrotechnische) installaties in uiteenlopende sectoren. Sinds 1996 zijn daarbij kwaliteit, flexibiliteit en denken in oplossingen onze motto's.

Onze platte organisatiestructuur zorgt voor korte lijnen. Ook daardoor zijn we in staat om, nationaal en internationaal, snel en efficiënt de wensen van onze opdrachtgevers te vertalen in hoogwaardige en functionele oplossingen.

zakelijke mark :

Op het brede terrein van de utiliteit bewijst het totaalpartnership van Technisch Bureau Polak zijn grote waarde. Voor onder meer fabrieken, instellingen, winkelcentra, scholen, kantoorpanden en woningcomplexen, ontwerpen, installeren en onderhouden we elektrotechnische installaties. Daarbij blijft het niet. Onze specialisten realiseren ook uw ICT-netwerk, telecominstallatie, brand- en inbraakdetectiesystemen en toegangscontrolesysteem. Daarnaast bieden we geïntegreerde domotica-oplossingen die efficiënter werken mogelijk maken en bijvoorbeeld zorgen voor energiebesparing. Meer weten of een afspraak voor een persoonlijke kennismaking?

particuliere mark

Ook onze particuliere opdrachtgevers maken gebruik van het vakmanschap van onze medewerkers. Ook nu onze activiteiten een grote vlucht hebben genomen, blijven we onze roots trouw. Van het verhelpen van een "eenvoudige" storing in een elektrotechnische installatie tot de aanleg van een geavanceerd inbraakdetectiesysteem en keuringen in het kader van het Veilig Thuis Keurmerk: we staan klaar voor u als particuliere opdrachtgever. Dat geldt ook voor onze domotica-oplossingen die zorgen voor uiterst comfortabel wonen en/of het mogelijk maken dat mensen langer (zelfstandig) kunnen blijven wonen. Meer weten of een afspraak voor een persoonlijke kennismaking?

beveiliging :

"Voorkomen is altijd beter". Dat is het uitgangspunt voor onze dienstverlening op het vlak van brand- en inbraakdetectie en toegangscontrolesystemen. Als NCP- en BORG erkende onderneming verzorgen we het complete traject van uw brand- en inbraakdetectiesysteem. We stellen het Programma van Eisen op, projecteren de installaties, verzorgen de feitelijke installering én certificeren.
Toegangscontrole is bij uitstek maatwerk. Wij zorgen ervoor. Van sleutels met geïntegreerde toegangscode tot de zeer geavanceerde biometrische (vingerscan)-systemen. Een combinatie met uw inbraakdetectiesysteem is uiteraard mogelijk.
Onze Closed Circuit Television Systemen (CCTV) worden volledig op basis van uw wensen ontworpen en geïnstalleerd. CCTV wordt ingezet bij toegangscontrole en videosurveillance en is onder meer in de retail een uitstekende manier om bij kassa's of andere risicopunten in de winkel, diefstal tegen te gaan. Daarnaast wordt CCTV steeds meer ingezet als verificatie-instrument bij inbraakdetectie. Meer weten of een afspraak voor een persoonlijke kennismaking?

Foto's

aanpassen besturings kasten ovens academie van kunst Oslo

Technisch Bureau Polak Almere in het kort

Dienstverlening voor

Bedrijven
Particulieren

Diensten

Advies
Inspectie
Installatie
Kastenbouw
Keuringen
Onderhoud
Ontwerp
Telefonie
Toegangsautomatisering

Beheer van installaties

Alarm installaties
Kracht installaties
Licht installaties
Meterkast installaties

Dienstverlening 's avonds mogelijk

Ja

Dienstverlening in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Technisch Bureau Polak Almere


Schapenmeent 51 1357 GD Almere
0365490237 Klik om te bellen