Laurens Raven Electrotechniek en Bouw


Braam 4 1273 CZ Huizen
035-5240620 Klik om te bellen

Over Laurens Raven Electrotechniek en Bouw

Laurens Raven Electrotechniek en Bouw is een klein bedrijf, gespecialiseerd in electrotechniek. We zijn gevestigd in Huizen, en werken vooral in het Gooi en omstreken. We hebben ruim 20 jaar ervaring. We werken voor particulieren, maar ook voor het MKB. Tevens werken we samen met diverse aannemers.

Wij zijn door InstallQ erkend en zijn aangesloten bij Techniek Nederland. Hierdoor weet u zeker dat u een vakman met kennis en kwaliteit in huis haalt.

In ons bedrijf staan persoonlijke aandacht en een goede service hoog in het vaandel. Wij denken met u mee wat voor uw situatie de beste oplossing is. Vaak komen we met verrassende adviezen en oplossingen.

Onze werkzaamheden

Voorbeelden van onze werkzaamheden zijn het uitbreiden of vervangen van de groepenkast, het aansluiten van een inductie-kookplaat, het plaatsen van LED-verlichting of het aansluiten van zonnenpanelen. Ook andere werkzaamheden, zoals het aanleggen van een computernetwerk of televisie-kabels is dagelijks werk voor ons.

We kunnen uw electrische installatie keuren volgens de NEN 1010 en NEN 3140. Zo weet u zeker dat u een veilige installatie in huis hebt.

Mocht u een storing hebben, dan vinden wij het een uitdaging de oorzaak hiervan te zoeken, en vanzelfsprekend ook op te lossen.

De werkzaamheden worden in overleg met u gepland. Als dat wenselijk is, kunnen we ook de werkzaamheden 's avonds of in het weekend uitvoeren. We berekenen hiervoor geen extra kosten.


Of: Doe het zelf!
Wij kunnen u adviseren hoe u zelf uw electrische installatie kunt aanleggen.

U vertelt ons wat uw wensen zijn, en we bepalen samen met u welke werkzaamheden u zelf uitvoert, en welke delen wij doen. Op deze wijze bespaart u geld, maar weet u ook zeker dat uw installatie voldoet aan alle veiligheidseisen.

Het is mogelijk via ons bedrijf de benodigde materialen aan te schaffen. Zo bent u verzekerd van professionale kwaliteit.

Foto's

Laurens Raven Electrotechniek en Bouw in het kort

Dienstverlening voor

Bedrijven
Particulieren

Diensten

Advies
Inspectie
Kastenbouw
Keuringen
Onderhoud

Beheer van installaties

Kracht installaties
Licht installaties
Meterkast installaties

Dienstverlening 's avonds mogelijk

Ja

Dienstverlening in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo Laurens Raven Electrotechniek en Bouw

Laurens Raven Electrotechniek en Bouw

Laurens Raven Electrotechniek en Bouw


Braam 4 1273 CZ Huizen
035-5240620 Klik om te bellen