Geveke Elektrotechniek


Singel 47B 3112 GK Schiedam
010-4268447 Klik om te bellen

Over Geveke Elektrotechniek

Geveke Elektrotechniek is in 1927 opgericht en is een familiebedrijf, waar nu de 4e generatie aan het roer staat.

Wij werken voor aannemers, particulieren, VvE's, bedrijven en instellingen.

Op het gebied van duurzaamheid verrichten wij ook veel werkzaamheden. Zo plaatsen wij zonnepanelen, laadstations, ledverlichting en andere duurzame oplossingen. Tevens zijn wij partner van Uw Duurzame Installateur.

Visie

Wij geven een vooruitstrevend advies in de installatie- en elektrotechniek. Voor zowel particulieren, instellingen en bedrijven, waardoor wij door de professionele en gestructureerde wijze van projectmanagement meer dan tevreden klanten hebben. Het bestek kent duidelijke omschrijvingen. Het communicatieproces is helder en onze klant komt niet voor verrassingen te staan. Het is een prettig proces, vanaf het eerste contact tot oplevering.

Missie

Wij willen dat de klant een klant blijft. Door onze toekomstgerichte werkstijl realiseren wij dit. Wij komen met nieuwe technische oplossingen en denken een stap verder.
Wij gaan voor een solide relatie en willen de optimale oplossing voor de klant realiseren, waarbij een goede beleving het verschil maakt. Wij visualiseren samen met u wat u wilt, wij begeleiden u in duidelijke taal. Ook als het om zeer technische vragen gaat, zodat uw toekomstbeeld uit de visualisatie werkelijkheid wordt.

Geveke Elektrotechniek in het kort

Dienstverlening voor

Bedrijven
Particulieren

Diensten

Advies
Beveiligingsinstallaties
Inspectie
Kastenbouw
Keuringen
Onderhoud
Ontwerp
Toegangsautomatisering

Beheer van installaties

Alarm installaties
Kracht installaties
Licht installaties
Meterkast installaties
Zonnepanelen

Onze locatie

Geveke Elektrotechniek


Singel 47B 3112 GK Schiedam
010-4268447 Klik om te bellen