Elektrotechnisch Installatie Buro Electronic B.V.


Kerkenbos 10101 6546 BJ Nijmegen
0243786597 Klik om te bellen

Over Elektrotechnisch Installatie Buro Electronic B.V.

Electronic BV Nijmegen is al vanaf 1971 actief en werkzaam door het gehele land en daarbuiten. Langzaam zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat zich zeer sterk onderscheid met andere installateurs op gebied van verlichting en winkelinstallaties. Korte installatietijd en hoge snelheid bereiken wij door een goede voorbereiding en door gebruik te maken van de nieuwste technieken op elektrotechnisch gebied.

Wij bundelen onze krachten om het project van begin tot eind goed te laten verlopen en de zorgen bij onze opdrachtgevers weg te nemen. Nog voordat de monteurs aan de slag gaan, vinden werkbesprekingen plaats. De wensen van de klant worden besproken en worden ingepast binnen de wettelijke kaders en het budget.

Om onze klant op een breed mogelijk gebied van dienst te zijn hebben wij onze kernactiviteiten (data-, telecom-, geluid- en verlichtingsinstallaties) uitgebreid met het leveren en plaatsen van airconditioning-installaties en elektrische luchtgordijnen.

Installatie en energiezuinige oplossingen zijn niet alleen onze doelstellingen. We vinden het ook belangrijk om een installatie te bouwen zodat gebruikersvriendelijkheid en genot in de toekomst bovenaan staan.

Eenvoud en gemak is ook hier voor ons weer een pre.

Elektrotechnisch Installatie Buro Electronic B.V. in het kort

Dienstverlening voor

Bedrijven

Diensten

Advies
Inspectie
Installatie
Keuringen
Onderhoud
Ontwerp
Telefonie

Beheer van installaties

Kracht installaties
Licht installaties
Meterkast installaties

Onze locatie

Elektrotechnisch Installatie Buro Electronic B.V.


Kerkenbos 10101 6546 BJ Nijmegen
0243786597 Klik om te bellen