Elektra Volta


jan Tademaweg 45 2031 CT Haarlem
0641728088 Klik om te bellen

Over Elektra Volta

Goedendag,

Vakmanschap
De tijd voor metersmaken is voorbij. Het is niet meer een nieuwe groepenkastje alleen, maar om geïntegreerde oplossingen. Geen vakwerk zonder vakmanschap. Vakmanschap houdt voor ons ook in dat we in staat zijn uw wensen te vertalen in praktische toepassingen

Flexibel
Elektra Volta weet als geen ander hoe belangrijk het is om aan te sluiten bij de planning van de opdrachtgevers. Zo kunnen projecten snel, kosten efficient en op tijd worden gerealiseerd. Inspelen op de organisatie van onze opdracht gevers, daar is flexibiliteit nodig. Daarom werkt Elektra Volta met korte lijnen.

Klant is koning
ElektraVolta doelt op een goede samenwerking met zijn klanten, voor nu en in de toekomst. Klant tevredenheid is een speerpunt op elke agenda die nauwgezet in de gaten wordt gehouden.

Advies en begeleiding
Heeft u advies nodig of zit u met een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag. Wij begeleiden en adviseren onze klanten van A tot Z in hun wensen.

ElektraVolta straat naar heldere en duidelijke afspraken. Helder in communicatie en helder op papier. Bij Elektra Volta weet u precies waar u aan toe bent.

Ons complete productassortiment en dienstenpakket bied een breed spectrum aan mogelijkheden. ElektraVolta adviseert en realiseert, de oplossing die het best u past. En daarbij voldoen onze installaties vanzelfsprekend aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Graag zien wij u op onze website

Erkan Cosgun

Elektra Volta

Elektra Volta in het kort

Dienstverlening voor

Bedrijven
Particulieren

Diensten

Advies
Keuringen
Onderhoud

Beheer van installaties

Kracht installaties
Licht installaties
Meterkast installaties

Dienstverlening in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Elektra Volta


jan Tademaweg 45 2031 CT Haarlem
0641728088 Klik om te bellen