sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Kievitsven www.vandenakker.net 40
    5249 JJ rosmalen
  • o6-51535314

Van den Akker Electric Engineering

Van den Akker Electric Engineering b.v. beweegt zich al jaren met succes op het terrein van industriële automatisering en is hierin nog steeds groeiende.

Van den Akker Electric Engineering b.v. is een bedrijf waarbij een unieke combinatie van ervaring, innovatief denken en flexibiliteit in industriële automatisering aanwezig is.

Van den Akker Electric Engineering is gemotiveerd om een goed product neer te zetten. Iedere aanvraag weer kijken we welke oplossing het best past bij de wensen, eisen en natuurlijk niet te vergeten het budget van de opdrachtgever.

Van den Akker Electric Engineering is onder andere in de onderstaande marksegmenten actief.
-Intern transport-/machinebesturingen.
-Industriële productiebedrijven.
-Distributiebedrijven.
-Machinebouw en zware industrie.
-Automobielindustrie.
-Voedings-en Genotmiddelenindustrie.
-Farmaceutische Industrie.
-Chemische Industrie.
-Drink-en Waterzuiveringen.
-Bakkerijen.
-Pretparken.

Door de ervaringen en de kennis van de verschillende systemen is Van den Akker Electric Engineering in staat om een gehele installatie (turn-key) aan te nemen en te begeleiden.

Bij fabricage- en assemblageprocessen speelt het automatiserings systeem een belangrijke rol. Het duidelijkst komt dit naar voren op het niveau van de productiemiddelen. Daar worden de werkzaamheden verricht volgens recepten of routing die vooraf in het besturingssysteem zijn vastgelegd.

Productvolgorde, bewerkingsvolgorde en machine-instellingen kunnen flexibel worden aangepast aan veranderde productieomstandigheden. Robots en/of speciale machines of PLC besturingssystemen voeren de productietaken uit terwijl de transportsystemen automatisch de aan- en afvoer van het transport verzorgen. En dit alles met een hoge snelheid die van het besturingssysteem vereist word.
Uw voordeel: Een productielijn die snel en efficiënt kan worden aangepast aan een veranderende productspecificatie of marktsituatie.

Wanneer u graag meer informatie wenst neemt u dan telefonisch contact met ons op via onderstaande gegevens.

E-mail: info@vandenakker.net


Van den Akker Electric Engineering in het kort

Diensten

  • Advies
  • Kastenbouw
  • PC- en PLC hard- en software

Dienstverlening 's avonds mogelijk:

Ja

Dienstverlening in het weekend mogelijk:

Ja

Dienstverlening voor

  • Bedrijven